Skip to main content

Over JN Interieurbouw

Kwaliteit

Maatwerk interieurs die de aandacht krijgen die ze verdienen.

Gespecialiseerd in maatwerk interieur

JN Interieurbouw is gespecialiseerd in het realiseren van maatwerk interieur.
Voor zowel de particulieren en de zakelijke klant. Van een op maat gemaakte keuken, maatwerk kasten, tot een compleet interieur. Wij hebben aandacht voor de klant en denken graag met je mee. Met oog voor detail maken wij in onze eigen werkplaats van jouw wensen een droominterieur.

Contact opnemen

Werkwijze

Kennismaking

We gaan graag met je in gesprek om kennis te maken en jouw wensen te bespreken.

01

Offerte

Op basis van jouw wensen die je tijdens de kennismaking kenbaar hebt gemaakt, gaan wij aan de slag met het uitwerken van een offerte.

02

Tekentafel

Is de offerte akkoord? Dan gaan wij aan de slag met jouw wensen. We nemen alles mee naar de tekentafel en gaan aan de slag met de ontwerpen.

03

Bouwen in onze eigen werkplaats

Nadat je de ontwerpen hebt goedgekeurd gaan wij aan de slag met het maken van de meubels in onze eigen werkplaats.

04

Wat anderen over ons zeggen:

We hebben onze keuken en het interieur laten ontwerpen en realiseren door Jeroen. Onze wensen werden goed begrepen en uitgewerkt. We zijn daarom nog altijd erg blij met het eindresultaat.

Linda en Noah

Jeroen heeft op vakkundige wijze bij ons een keuken gerealiseerd. Hij dacht mee in het ontwerp en had veel materiaalkeuze. Bovendien was het een gezellige man om in huis te hebben. Zeker een aanrader om je wensen qua interieur te laten uitkomen.

Jerica

Wij zijn heel tevreden over het gemaakte interieur door Jeroen. Zijn werkwijze hebben wij als erg prettig ervaren. Jeroen denkt goed mee met de klant, geeft eerlijk advies en staat voor kwaliteit van zijn werk. We hebben Jeroen al aan meerdere mensen aangeraden.

Jan

Wij zijn super tevreden over Jeroen en bevelen hem aan iedereen aan. Hij heeft voor ons al verschillende interieurstukken gemaakt en allen tot volle tevredenheid. Jeroen geeft duidelijk vooraf een prijsopgave, denkt erg mee met ideeën, werkt heel nauwkeurig en komt al zijn afspraken na. Kortom een betrouwbare interieurbouwer waar we graag mee samenwerken!

Roland en Marion

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.